L’escola pública Pereanton de Granollers té un projecte educatiu singular que fa de la música l’eix vertebrador de tot l’aprenentatge des d’Educació Infantil, 3 anys i fins a 6è de Primària. L’any 2019, “Música per a créixer” va ser reconegut com a projecte d’innovació pedagògica pel Departament d’Educació de la Generalitat i el 2021 va ser guardonat amb el premi Baldiri Escola de la Fundació Carulla.

A l’escola Pereanton cada classe es transforma, un cop per setmana, en una Big Band, una coral i un cos de dansa. La música ha ajudat a renovar un projecte educatiu amb més de cent anys d’història i actualment és part del seu ADN.

Adreça

Carrer Antoni Espí i Grau, 3, 08401 Granollers, Barcelona

“Quan vam descobrir el programa KOMTÜ de seguida vam pensar que seria de gran ajuda per l’escola Pereanton. Vam observar, a partir de la situació de la pandèmia, que el benestar emocional passava a ser una emergència educativa. Ben aviat, vam començar a buscar professionals que estiguessin oferint solucions davant d’aquesta situació i així va ser com vam conèixer la família KOMTÜ, de la qual estem molt contents de formar part des del curs 2022-2023.”

 Equip directiu de l’escola Pereanton

Vull ser Komtü

Si vols conèixer més sobre el programa Komtü, pots emplenar el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres

    Vull ser Komtü

    Si vols conèixer més sobre el programa Komtü, pots emplenar el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres

      Segueix-nos

      Segueix-nos