L’Escola Mitja Costa és una escola petita i propera, situada a Barcelona, que afavoreix una atenció individualitzada a l’alumnat.

La seva fita és proporcionar als infants les eines necessàries perquè puguin desenvolupar les capacitats que els faran créixer i esdevenir persones competents davant la vida.

El seu paper és acompanyar i orientar a l’infant en el compromís amb el seu aprenentatge, en l’adquisició d’estratègies i eines que el facin competencial, en el progrés de la comunicació, expressió i en el desenvolupament de les seves capacitats emocionals i socials en un entorn estimulant.

Adreça

Avinguda Terra Nostra, s/n, 08110 Montcada i Reixac

“Com a equip docent veiem la necessitat de millorar el benestar emocional i relacional dels infants, treballant valors com l’empatia, la solidaritat, la col·laboració, la cooperació així com la importància del sentiment de pertinença al grup.  

El Komtü ens ofereix l’oportunitat de créixer com a Comunitat, millorant els nostres vincles.  Ens convida a fer un canvi de mirada, oferint-nos assessorament i eines per poder crear un entorn  positiu on acompanyar als nostres infants en la descoberta i gestió de les seves emocions.  

Estem molt engrescats i il·lusionats en aquest nou viatge que ens aporta estratègies amb el fi d’acompanyar els infants perquè siguin capaços d’identificar i regular les seves emocions, a través del vincle amb els adults referents. Volem transformar les experiències relacionals en vivències positives i de confiança cap al nostre alumnat per tal de millorar l’aprenentatge, l’adquisició d’habilitats, els valors o les capacitats bàsiques.”

Equip docent de l’Escola Mitja Costa.