L’Escola Mestre Morera és una escola pública d’educació infantil i primària, situada al bosc de Collserola, al barri de Ciutat Meridiana de Barcelona.

El seu projecte educatiu vetlla per educar en l’esforç, la igualtat, la cooperació com a valor fonamental de la convivència en pau i l’acceptació de la diversitat. Creuen en l’alumnat, amb tot el seu potencial. Per ells, l’escola és un mitjà per assajar la socialització i aprendre a desenvolupar aptituds i habilitats. Tenen altes expectatives en tots els infants i acompanyen els processos de la manera més personalitzada possible.

Així mateix, tenen clar que sense benestar emocional, no hi ha aprenentatge.

Adreça

C/ Perafita, 48, Barcelona (08033)

« El programa Komtü se’ns va brindar com una oportunitat en plena pandèmia del 2020. Un moment on l’escola passava per la virtualitat i, alhora, s’havia vulnerat el dret a l’educació per bona part del nostre alumnat, exclòs digitalment.

Davant d’aquest context, vam veure que Komtü podia donar resposta a aquest retorn a l’escola post confinada plena de buits i reptes. A més, el programa ens podia ajudar a treballar emocionalment amb l’equip de mestres, ja que, en l’àmbit professional, treballar al nostre centre suposa tenir molta dosi de paciència i fer autocrítica de la manera més honesta possible per: ajudar a avançar, discernir quina part de la ràbia, la por, el desordre de l’alumnat té la causa en nosaltres i quina prové del context i les situacions d’adversitat. Així com tot el que vivim ens afecta i com ho compartim.

Gràcies al Komtü per posar-nos crosses en temps tan difícils, per sensibilitzar, acompanyar i formar l’equip des de la praxi i la reflexió. Per proporcionar-nos eines i assessorament.»

Equip directiu de l’escola Mestre Morera.