L’Escola Josep Guinovart és el centre públic més jove de Castelldefels, ubicat als afores del centre urbà al costat del Parc Natural del Garraf i molt a prop de la zona de la platja.

A l’escola tenen un repte: potenciar una educació que permeti el desenvolupament integral dels infants i els capaciti per a viure en una societat canviant, complexa i sostenible. Per això, són un centre que creu en el creixement intel·lectual i emocional a través dels valors, les emocions, la coeducació, potenciant l’esperit crític, amb diferents metodologies per a infants diversos.

Una escola que acull a tothom, però amb un projecte per a cadascú d’ells amb suport tecnològic i, sobretot, educant a través de l’art. Perquè quan ensenyar és un art, aprendre és un plaer.

Adreça

C/ Camí Fondo de Ca n'Aimeric, 2

Castelldefels (08860)

«Som una escola familiar i propera, on treballem per l’educació global del nostre alumnat des del 2005. Ens vam adonar que, davant d’una societat cada cop més canviant i diversa, sovint ens trobàvem davant d’alguns atzucacs. De vegades no sabíem ben bé com actuar de forma afectiva i, en certes ocasions, ens hagués agradat disposar de més eines i formació en educació emocional per treballar en el dia a dia i ajudar el nostre alumnat a millorar les seves relacions amb totes les persones que l’envolten.

Per tot això, vam estar interessats a formar part del projecte Komtü. Vam veure que aquest programa ens podia enriquir com a equip i ajudar-nos positivament, tant als mestres com als infants. Per nosaltres, és fonamental que el nostre alumnat adquireixi habilitats, valors i capacitats bàsiques com ara l’empatia, l’autoestima i el respecte envers els altres.

A l’escola tenim en marxa diversos projectes que van lligats en la línia del programa Komtü, on prioritzem l’aprenentatge a través de l’art, les emocions i els valors.
Un cop dins, hem vist realment la magnitud del projecte. Ens ha sorprès que implica a tot el personal que atén i envolta l’alumnat des dels companys/es, monitoratge del menjador-extraescolars, professorat, famílies i personal PAS del centre.

Ens ajuda a estar bé amb nosaltres mateixos, tenir una visió sistèmica de les situacions a millorar, ens empodera a fer una anàlisi estructural i ens ajuda a la detecció i la prevenció.»

Equip directiu de l’escola Josep Guinovart.

Un tomb per l'escola: Jornades de portes obertes 2019

Vull ser Komtü

Si vols conèixer més sobre el programa Komtü, pots emplenar el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres

    Vull ser Komtü

    Si vols conèixer més sobre el programa Komtü, pots emplenar el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres

      Segueix-nos

      Segueix-nos