L’Escola Ítaca està situada al districte de les Corts, és una escola pública i participa de forma activa de diverses activitats del barri. Al llarg de tota la seva història, l’escola ha valorat l’interès cultural i pedagògic de les festes populars catalanes i, per això, estan integrades dins de la seva línia pedagògica.

L’escola té un llarg recorregut atenent alumnat amb NEE, ja que s’inicia en 2014 el recurs SIEI.

Els criteris sota els quals desenvolupen la seva tasca educativa són el benestar, sense el qual no hi ha espai per aprendre, la inclusió, promovent una futura societat equitativa, la identitat i les arrels afavorint l’autoconeixement i la cooperació, entre d’altres.

Adreça

Carrer Numància, 148-158, 08029 Barcelona

Instagram

@escolaitacabcn

“L’escola realitza diferents propostes a totes les etapes per fer un treball emocional amb l’alumnat. Per aconseguir que un infant creixi, en tota la dimensió de la paraula, no n’hi ha prou amb l’adquisició de coneixements.

Si l’educació ha de ser un procés d’aprenentatge per a la vida, les emocions són molt importants i cal que les tinguem en compte.

Considerem, doncs, molt necessari un procés de sensibilització i formació del professorat, el qual es basa en el fet que els i les docents adquireixin competències emocionals i tinguin capacitat de posar-les en pràctica amb el seu alumnat.”

Equip directiu de l’Escola Ítaca.

Vull ser Komtü

Si vols conèixer més sobre el programa Komtü, pots emplenar el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres

    Vull ser Komtü

    Si vols conèixer més sobre el programa Komtü, pots emplenar el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres

      Segueix-nos

      Segueix-nos