L’Escola Can Vidalet és una escola situada a Esplugues de Llobregat, a la província de Barcelona.

Tenir més bagatge i experiències culturals, de relacions socials diverses, etc. ajuda a les persones a conèixer amb més certesa la realitat en la que vivim i, en conseqüència, a ser més lliures a l’hora d’escollir què volem i què no ens agrada.

Segurament, no és res nou ni massa diferent d’altres centres amb una tipologia similar, però a l’escola Can Vidalet veuen fonamental potenciar i incrementar les vivències socials, culturals i emocionalment positives de l’alumnat per donar estabilitat a la construcció d’aquest camí.

Adreça

Carrer dels Cedres, 37-49, 08950 Esplugues de Llobregat, Barcelona

Durant el primer trimestre del curs 21-22, com a director extraordinari, vaig redactar el que ha acabat sent el Projecte de Direcció per als propers 4 cursos.

Ho vaig fer des de la meva percepció personal del que m’agradaria que fos l’escola on treballo. Quan les companyes del Centre de Recursos Pedagògics em van presentar el projecte KOMTÜ, que era totalment desconegut per mi, vaig poder comprovar com alguns dels objectius del meu PdD coincidia amb l’ideari del KOMTÜ.

Aquesta sinergia inesperada entre projectes i l’ànim que em va generar conèixer experiències d’altres centres participants, em va portar a proposar al Claustre la possibilitat de provar d’accedir-hi. La carta de motivació i un podcast, narrat pel meu fill de 9 anys al voltant d’un dia a l’escola, van fer la resta.”

Equip directiu de l’Escola Can Vidalet.

Vull ser Komtü

Si vols conèixer més sobre el programa Komtü, pots emplenar el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres

    Vull ser Komtü

    Si vols conèixer més sobre el programa Komtü, pots emplenar el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres

      Segueix-nos

      Segueix-nos