Ara que ha arribat l’estiu tenim molt de temps per a compartir amb els més petits i petites de la casa! Des del Komtü us volem donar algunes idees i recursos per a gaudir d’aquestes estones amb els infants.

 

8 recursos amb idees per compartir temps amb els infants:

  1. Jugar a un joc de taula! Per a posar en marxa el nostre enginy i divertir-vos plegats. Si voleu inspirar-vos, teniu un recull en aquest enllaç.
  2. Descobrir noves lectures! Sempre podeu fer una visita a la Biblioteca Municipal o del vostre barri i explorar conjuntament noves lectures que motivin i despertin l’interès dels infants. Si voleu recomanacions lectores podeu consultar la plana web del LECXIT. També trobareu materials per acompanyar en la lectura als vostres fills i filles en aquest enllaç.
  3. Fer manualitats! Les possibilitats són moltes: podeu utilitzar materials que tingueu a casa (per exemple, confeccionar un collage amb imatges de revistes), fer figures de fang, entrenar-vos amb la papiroflèxia… Aquí us deixem una pàgina on trobareu moltes propostes: enllaç.
  4. Cuinar a casa! Ara hi ha molta fruita de temporada que de ben segur us permetrà potenciar les vostres habilitats culinàries i gaudir, per exemple, d’unes postres saludables. Voleu alguna recepta inspiradora? En trobareu moltes en aquest enllaç.
  5. Gaudir de la natura! Perquè al nostre voltant trobem indrets per a poder fer una excursió i connectar amb el medi natural. Trobareu 10 rutes per fer amb nens i nenes en aquest enllaç.
  6. Participar a un projecte científic! Us agradaria col·laborar en algun projecte de Ciència Ciutadana? Trobareu 7 projectes als que us podeu sumar aquí.
  7. Relaxar-se! Ara que tenim temps també és molt recomanable destinar moments a la calma i la relaxació del nostre cos i de la nostra ment: meditar, fer ioga, pintar mandales… Aquí us deixem alguns documents amb informació que us pot ajudar amb aquests tipus d’activitats: Com ensenyar tècniques de relaxació al nostre fill i Activitats de relaxació.
  8. Escoltar música! Sempre és un bon moment per a compartir cançons i músiques especials. Les que us agraden a vosaltres, les que agraden als vostres fills i filles, algun grup que us hagin recomanat, d’altres llocs del món… Podeu confeccionar la vostra playlist estiuenca i si us atreviu podeu fer un karaoke o una coreografia en acabar! Us compartim una playlist amb les millors cançons del grup Xiula: